Casa Martina Bed & Breakfast


Vai ai contenuti

Menu principale:


Rum och frukost


Casa Martina
Rum och frukost

är beläget i lugn Piazza Martina, en gammal och typiska Hamlet som hör till staden Zogno, i provinsen Bergamo.
Zogno, som är huvudstaden i Valle Brembana, alltså i en mycket strategisk position för att nå många attraktiva platser i dalen Brembana och i provinsen Bergamo.
Det är 30 minuters bilfärd från Milano flygplatsen Orio al Serio, från Bergamo staden och från det underbara området i västra Orobie Mountains Park.

I Casa Martinas byggnadsstil kan du se ekot av den Italienska traditionen och med hänsyn till det omgivande landskap. Det är omgivet av 16 000 kvm trädgård, äng, trä och fruktträdgård.
Det innebär stora, oberoende, ljus och svalt rum med bekväma möbler samt elegant och enkel finish. I varje rum finns ett privat badrum med hårtork, kaffe hörn med frigobar för att äta frukost, satt LCD-TV och DVD.

Vissa har öppen spis, en med ett kök.
Om så Du önskar kan Du äta frukost i de utrustade utrymmen, eller - under sommaren - kan du få frukosten serveras utomhus, på begäran. Det finns ett eget fri garage för varje rum disponeras av På begäran kan du ha transport från och till Milano-Orio al Serio samt till och från järnvägsstationen till en mycket låg kostnad.
Ytterligare tjänster: Internet wi-fi och möjlighet att hyra upp till fyra mountainbikes.
(Specialbutik för cykel hyra 1 km)

Under Din vistelse, kan förse Dig med den information Du behöver och även guidade turer enligt ditt intresse av vare sig natur, historia, tradition, kultur och övriga resurser inom den lokala trakten.

Det är 30 minuters bilfärd från Milano flygplatsen Orio al Serio, från Bergamo staden och från det underbara området i västra Orobie Mountains Park.


Priser:
Dubbelrum per person: Euro 35-50
Dubbelrum för enskilt bruk: Euro 40-60 *
Dubbelrum för enskilt bruk minst bo två nätter.

För att bekräfta bokningen ett deposition motsvarande en natt återbetalas, betalas via banköverföring eller Postepay. Om du vill veta tillgång och priser, var vänlig fyll i formuläret. Vi kommer att svara så fort som möjligt.


Torna ai contenuti | Torna al menu